Vize işlemleri tamamlanan öğrenciler oryantasyon için hazır hale gelirler. Endless Abroad danışmanları öğrencilerine “ Oryantasyon Klavuzu “ adı altında dosyayı öğrencilerine online ortamdan iletir. Akabinde öğrencinin müsait olduğu zaman diliminde randevu oluşturulup, öğrenciye en yakın ofisinde yüz yüze görüşme organize edilir. Bu görüşmede;
Malta'da Oryantasyon Rehberi Hakkında Blog Yazılarımız
Birbirinden güzel ülkede, birbirinden güzel deneyim! Öğrenirken eğlenen, yeni bakış açılarıyla gelişen öğrencilerimizin hikayelerine göz at.
Endless Abroad'in danismanligi ile geldim hayatimda bu kadar mutlu oldugumu hatirlamiyorum.
Varşova'ya gelme serüvenimde bana yardımcı olan ve Avrupa'nın en iyi teknik üniversitelerinden Varşova Teknoloji Üniversitesine yüksek lisans'a yerleşmemi sağlayan Alp bey ve Gizem hanıma ve tüm Endless Abroad ailesine teşekkür ederim.
Daha öncesinde de birlikte çalıştığım ve memnum kaldığım Endless Abroad ile yeni bir macera için geçen yaz tekrardan bir araya geldim ve 2019 Eylül itibari ile Kanada’nın Toronto şehrine adım atmış bulundum. Gerek akademik, gerek profesyonel ve gerekse sosyal anlamda karşıma çıkan bütün problemlere karşı desteklerini hep hissettiren eğitim danışmanım Savaş Ayas ve Endless Abroad ailesine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi büyük adımlar atmadan önce yeterli birikime ve bilgiye sahip olan profesyonellerin verdiği güvenin, sizlerin alacağınız aksiyonlarda daha optimal bir sonuca ulaşmanıza yardımcı olacağından emin olabilirsiniz. Destekleri için Endless Abroad ailesine tekrardan teşekkür ediyorum.
<
Caner Nejdet Alkap - ILAC college Business adm. with co-op 92 weeks
Daha önce vize reddi almış biri olarak belirtmeliyim ki vize almada dil danışmanının sizi doğru yönlendirmesi çok önemlidir. Bu noktada Endless Yurtdışı Eğitim Danışmanlığını kesinlikle tavsiye ederim. Orhun beyi de ayrıca anmaliyim. Kendisi mükemmel bir danışman. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz. En doğru şekilde sizi yönlendirecektir. Kendisine bütün evraklarınızı gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Kısa sürede sorunsuz bir şekilde sonuca ulaşacaksınızdır. Ayrıca belirtmeliyim ki danışmanım Orhun beyin bana önermiş olduğu EC London dil okulu, beklentimi fazlasıyla karşılamaktadır. Birçok ülkeden gelmiş öğrenciler ile tanışmak, onlarla keyifli vakit geçirmek paha biçilemez. Bu tecrübeyi isteyen herkesin yaşamasını dilerim. Bu tecrübeyi bana yaşatan Orhun bey ve ekibine sonsuz teşekkürler.
Çok güzel bir deneyimdi tüm süreçte endless yanımda oldu ,ailem ve benim tedirginliğim onlar sayesinde en aza indi,teşekkürler Endless.
Malta’da yaşadığım eşsiz deneyim ve eğitim sürecinde bana yardımcı olan, her zaman doğru seçim yaptığımı düşündüğüm Endless’a ve Özlem hanıma sonsuz teşekkürler 🙏
Endless Abroad ile tanışmam çok uzun yıllar öncesine dayanıyor. Daha doğrusu bireysel olarak Savaş abiyle tanışıklığımız... 2015-16 yılları arasında bir spor salonunda tanışmıştık Savaş abiyle. O zamanlar lisedeydim ve yurtdışında okuma gibi bir hayali ufaktan aklımın içinde beslemeye başlamıştım. Kendisi gerek ofis dışı, ofis içi hiçbir farklılık olmadan deneyimlerini ve bilgisini benimle her zaman sabırlı bir şekilde paylaştı. Lise dönemindeyken benim için sadece bir hayal de olsa, Kanada’da bir okulla beni iletişime geçirip %50 burs alma gibi bir şansla kendisi sayesinde tanışmıştım. O zamanlarda yurtdışı için adımımı atamamış olsam da, üstüne seneler geçmesine rağmen, aradaki zaman farkı dahil şu ana kadar Savaş abiyle her zaman iletişimde olduk. Liseden mezun olduktan sonra Kanada için kararımı kesin vermiştim.
Endless Abroad ve Savaş abinin yardımları sayesinde, şu anda yaklaşık 2 senedir Kanada’da eğitimime devam etmekteyim. Hiçbir zaman Savaş abinin desteği eksik olmadı, Kanada’nın bir hayal gibi olduğu zamandan, şu an burda yaşadığım günlere kadar bağımız hiç kopmadı. Gerek okul, vize ve en onemlisi manevi destegini kendileri hiç eksik etmedi. Eğer sizi düşünen, değer veren bir yurtdışı eğitim danışmanlığından destek almak istiyorsanız, Savaş Ayas ve Endless Abroad…
Ben Merve Maraloğlu. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun olacağım dönem, hem geleceğimi şekillendirmek hem de yurtdışı deneyimiyle kendimi geliştirmek için yüksek lisans programlarını araştırırken yolum Alp Bey ile kesişti. Eğitim danışmanım Alp Bey’le tanıştıktan sonra bireysel araştırmalarımın yanında başvuracağım farklı okulların da olduğunu öğrenmiş oldum. Bu süreçte ben bir yandan mezun olma telaşındayken en büyük destekçilerimden biri Alp Bey’di. Günlük telaşlarla bazen yapmanız gereken şeyleri unutabiliyorsunuz, başvuru tarihleri çok yakın olmasına rağmen başvurmayı düşündüğüm okullardan hızlıca dönüş alan ve en kısa sürede bilgilendiren kişinin sizin eğitim danışmanınız olması çok büyük bir şans.
Bu şansı Alp Bey’le tanışarak yakalamak da beni şimdi Barselona’ya Universitat Pompeu Fabra International Business yüksek lisans programına taşıyor. İspanya, beni tarihi, kültürü ve diliyle etkileyen bir ülkeydi. Birkaç yıl önce okulda İspanyolca dersi alırken Barselona’da yaşamak benim için çok büyük bir hayaldi. Bu hayali gerçekleştirirken eğitim danışmanlığı anlamında tecrübeli, kabul aldığım okulu gidip gören, çevresi, eğitimi hakkında detaylı bilgiye sahip Alp Bey’in desteği ve güler yüzü kariyerime dönüp baktığımda önemli bir yerde olacak. Başvuru sürecini zor ve karmaşık gören biri olarak gönül rahatlığıyla diyebilirim ki; sadece kabul sürecinde değil, kabul aldıktan sonra bireysel olarak ilgilenen, sürekli destekleyen bir eğitim danışmanı, sizi hayalinizi süsleyen yere taşıyabilir. Ben bu hayalimi Alp Bey’in rehberliğinde gerçekleştiriyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle.
Ben bu yaz, Endless aracılığınızla Londra’da Erasmus Stajı yaptım ve staj yaptığım yerden çok memnun kaldım, yardımlarınız için teşekkür ederim.
Daha önce Sertaç Bey ile görüşüp İtalya'ya giden bir arkadaşımın tavsiyesi ile bende Sibel Hanım ile görüşüp taleplerimi dile getirdim ve Sibel Hanım'ın yönlendirmeleri ile başvuru yapıp vizemi aldım. Size hayal pazarlayan değil, olması ve yapılması gerekenleri iyisiyle kötüsüyle anlatan ve doğru adımları atmanızı sağlayan bir firma. Sibel Hanım ve Sertaç Beye teşekkür ederim
Eğitim hayatıma güzel bir başlangıç yaptım ülke ve okul seçimi tüm hassasiyetiyle değerlendirdiler tüm sorularıma bıkmadan usanmadan cevapladılar , ve hafta sonu olsa dahai danışmanıma rahatça ulaşabildim.
İşin vizesi bir kenara her şeyden önce Alp beyin ilgi ve alakası ile Kanada'ya geldiğimi düşünüyorum. Endless Abroad ve Alp bey'e çok teşekkür ederim.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki Endless Abroad'tan aldığım danışmanlıktan çok memnunum, özellikle Alp bey ve Gizem hanım. Benimle o kadar ilgilendiler ki ben her gün/her saat bıktıracak kadar arayıp benimle yine aynı kibarlık ve aynı yardımseverlikle ilgilendikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Varşova benim çok istediğim bir yer değildi, hatta başka yerler bakarken Alp beyin bana önermesi ile, detaylıca araştırıp inceledikten sonra karar verdik ve şuan ki düşüncemi soracak olursanız iyi ki gelmişim. Öğrenci şehri bir kere, çok rahat adapte olabileceğiniz bir yer, eğer daha önce hiç böyle bir tecrübe yaşamadıysanız ilk deneyim için burası kesinlikle çok uygun. Geldiğimden beri çok iyi deneyimler yaşadım, insanlar çok kibar, bir sürü yabancı arkadaş edindim. Bu arada şunu kesinlikle söylemek istiyorum ki buraya gelmeyi düşünürseniz size burada çok türk olduğunu ve ingilizcenizi geliştiremeyeceğinizi söyleyecekler “bu tamamen sizle alakalı”, şöyle söyleyeyim sadece 3 tane türk arkadaşım var ve geri kalan bütün arkadaşlarım yabancı, çünkü ben buraya aynı zamanda dil öğrenmeye geldim. Eğer gelme düşünceniz eğitim ve dil ise bu tamamen sizin burayı nasıl kullandığınızla alakalı, aynı zamanda vakit geçirebileceğiniz yerler de çok fazla ve gittiğiniz de yine çok öğrenci var yabancılık çekmeyeceğiniz. İnsanların kibar davranışlarıyla ilgili bir anımı anlatmak istiyorum; daha ilk günler toplu taşıma konusunda çok zorluk çekiyordum ve de hiç çekinmeden insanlara gideceğim yere nasıl gitmeyelim diye soruyordum polonyalı bir kadın bana yolu göstermekle kalmayıp benimle otobüse binip, yurdumun önüne kadar götürüp geri döndü “ve kendisi şehir merkezinde oturuyordu” ingilizcesi çok iyiydi ve benim için hem güzel bir anı oldu, hem de bütün yol ingilizce sohbet ettik. Bunun gibi fazlasıyla yardımcı olan iyi insanlar var gerçekten. Sizin insanlara nasıl yaklaştığınıza bağlı. Veya bu şehre nasıl baktığınıza bağlı. Eğer sosyal ve bir amaç için buraya gelecekseniz burası kesinlikle tam sizin için. Kendi başınıza hayatı deneyimlemek ve bunu başarmak inanılmaz bir özgüven ve mutluluk veriyor. Tam anlamıyla önerebileceğim bir yer. Son olarak söyleyeceğim şey ise Endless Abroad danışmanlık ekibine tekrar teşekkür ederim.
Okul basladigindan bu yana surekli yeni insanlarla tanisiyorum. Daha da onemlisi tanistigim her insan dunyanin dort bir yanindan hic tanimadigim kulturlerden gelen insanlar oluyor.bu Bana buyuk bir haz veriyor. Kendi ulkemi tanistigim insanlara anlatmak da cok keyifli. Bu harika tecrubeyi yasamam icin Bana destek veren Endless abroad SIUK ekibi be ozellikle Eda hanım ve Savas beye sonsuz tesekkurler
Kanada ya gitmem için uzun bir zaman diliminde hoşgörülü ve ilgili oldukları için çok teşkkürler Endless acentasına. Özellikle Özlem Hanım bu süreçte bana çok yardımcı oldu sorunlarımı dahi kendi sorunuymuş gibi sahiplenerek çözmeye çalıştığı için ayrıyeten teşekkür ederim. Şuan 2 aydır kanada dayım ve hala destek alabiliyorum 👉👈
Lütfen sayfayı yenileyin.