Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Yeni Zelanda’da Dil Okulu Eğitimi

Yurtdışında Eğitim 24 Aralık 2021
Yeni Zelanda’da Dil Okulu Eğitimi

Hepimiz Yeni Zelanda'nın çok güzel ve görülmeye değer bir ülke olduğunu biliyoruz, ancak bu hayran olunası manzaralarının ötesinde çok şey var.

Yeni Zelanda yurtdışında dil eğitimi almak isteyen öğrenciler arasında en çok tercih edilen ülkelerden biri olarak biliniyor. Mükemmel eğitim sistemi, uluslararası akredite nitelikleri, geniş araştırma fırsatları ve eşsiz yaşam kalitesiyle Yeni Zelanda'nın sunabileceği çok şey var.

Yeni Zelanda'da okumak isteyen uluslararası öğrencilere yönelik mükemmel bir destek sisteminin, sıcak ve samimi bir davranış tutumunun olduğundan emin olabilirsiniz.

İşte Yeni Zelanda’da eğitim almanız için 10 neden:

1- Muhteşem Doğası

Yeni Zelanda'da okumak kendine özgü bio çeşitliliğe sahip muhteşem manzaraları ve kıyıları olan bir ülkede maceralı bir deneyim anlamına gelmektedir. Dünyada başka hiçbir yerde bulunmayan hayvan, flora ve fauna ve bitki yaşamını bulabilirsiniz. Kendinizi dış mekanlara bırakmaya ve sizi bekleyen muhteşem olanaklardan en iyi şekilde yararlanmaya hazır olun. Bu ülkede hayatınız bir dönemini bile geçirerek cennette yaşıyormuş hissine kapılacaksınız.

2- Dünya Çapında Tanınan Niteliklere Sahip

Yeni Zelanda'da bulunan sekiz üniversitenin hepsi QS Dünya Sıralamalarında ve Times Higher Education Dünya Üniversiteler Sıralamasında sürekli olarak üst sıralarda yer alır ve bunların herhangi birinden alınan nitelikler dünya çapında akredite edilmektedir. Bu avantajlar size aynı zamanda dünyanın her yerinde yeni kapılar açar. Kısacası, Yeni Zelanda’da yer alan herhangi bir okuldan mezun olup iş bulma sorunu ve maddi kaygı gibi yeni mezunların sıklıkla yaşadığı sorunlarla yüz yüze gelmezsiniz.

3- Üstün Eğitim Sistemi

Birleşik Krallık eğitim sisteminden ilham alan Yeni Zelanda, araştırmaya dayalı öğretime odaklanmaktadır. Bu konu karşılaştığınız durumlarda sistematik ve organize bir şekilde başa çıkmayı öğreneceğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda farklı seviyelerde ve durumlar bağımsız bir şekilde çalışmanıza da olanak tanır. Yeni Zelanda’da eğitim almak sizi eleştirel düşünmeye, sorgulamaya ve öğrenci-öğretmen etkileşiminden yararlanmaya teşvik edecektir. Ayrıca sınıfta öğrenilen kavramları uygulayacak ve bir sorunu çözmeye yönelik farklı yaklaşımlar geliştireceksiniz.

4- Yenilikçi ve Araştırmacı Olması

Yeni Zelanda öğrencilere araştırma konusunda bol fırsatlar sunmaktadır. Bu ülkede son derece deneyimli öğretim üyelerine, iyi donanımlı laboratuvarlara, en son teknoloji ekipmanlara ve fırsatlara sahip bir ülkedir. Yenilikçi ruhu burayı sağlık, fizik, jeoloji, mühendislik, astronomi, bilgisayar bilimi, tarım vb. gibi çeşitli alanlarda yeni teknolojilerin, araştırma ve geliştirmenin merkezi haline getirmiştir. Bu konuya ayrıca ülkenin sahip olduğu Nobel ödüllerini de eklemelisiniz.

5- Güvenli ve Huzurlu Bir Ülke

Yeni Zelanda sosyal hoşgörüsü ile tanınan bir ülke. 2018 Küresel Barış Endeksi'nde ikinci sırada yer alıyor. Uluslararası bir öğrenci olarak eşit haklara sahip ve ayrımcılığa uğramayacağınız bir ülkede güvenli ve huzurlu bir öğrencilik yaşamı sizi bekliyor.

6- Yüksek Yaşam Kalitesi

Yeni Zelanda, ülkenin genel yaşam tarzıyla mükemmel bir uyuma sahip harika bir çok kültürlü ortam sunar. Karla kaplı dağlardan, inişli çıkışlı yeşil tepelere, altın kumlu plajlara ve yemyeşil yağmur ormanlarına kadar her türlü doğal manzarayla dolu olan Yeni Zelanda herkesin bir gün ziyaret etmek istediği lokasyonların başında geliyor. Burada yaşamak tüm öğrencilere farklı kültürü ve doğal güzelliği ile aynı anda kendilerini geliştirme şansı sunmaktadır.

7- Hem Okuyup Hem Çalışma İmkanları

Yeni Zelanda'da eğitim almak için yukarıda da okuduğunuz üzere birçok neden yer alıyor. Bunların en başında da çalışma imkanları gelmektedir. Yeni Zelanda uluslararası öğrencilere eğitim aldığı süre zarfında her hafta 20 saate kadar ve tatillerde tam zamanlı olarak çalışabilme imkanı sunuyor. Bunun yanı sıra, yüksek lisans veya doktora yapıyorsanız, tam zamanlı çalışmanıza da izin verilecektir.

8- Farklı Kültürlerle İç İçe Yaşama İmkanı

Yeni Zelanda uluslararası öğrenciler arasında çok fazla tercih edilen bir lokasyon. Bu nedenle, eğitim almak istediğiniz dönem boyunca birçok farklı kültürle iç içe şansı yakalayacaksınız. Farklı kültürlerin yemeklerinden tutun dillerine kadar yeni şeyler öğrenip kendinize birçok şey katabilirsiniz.

9- Yeni Zelanda’da Dil Eğitimi Alabileceğiniz Okullar

  • Language Schools New Zealand
  • EC Auckland English School
  • LSI Auckland
  • ETC - English Language School in New Zealand
  • Worldwide School of English
  • Kaplan International Languages - Auckland
  • Languages International
  • NZLC Auckland
  • Wilkinson's English Language School
  • Unique

10- Yeni Zelanda Dil Okulu Fiyatları

30 hafta toplam eğitim ücreti: 7050NZD
Kayıt ücreti: 160NZD
1 ay aile yanı/yemekli/tek kişilik konaklama ücreti: 800NZD
Konaklama yerleştirme ücreti: 200NZD
Zorunlu sigorta: 672NZD
Ders materyalleri: 400NZD

Endless Abroad ile Yeni Zelenda'da Dil Eğitim Almak

Yeni Zelanda gerek doğası gerekse kaliteli eğitim olanakları ile öğrenciler arasında çokça tercih edilen ülkelerin başında geliyor. Yurtdışında dil eğitimi almak isteyip hangi ülkenin olanaklarının kendine en iyi uyacağını hala bilemeyenler için Yeni Zelanda oldukça güçlü bir tercih. Yeni Zelenda’da dil eğitim almak hakkında daha fazla bilgi ve detay öğrenmek için Endless Abroad’un uzman ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

Malta’da Dil Eğitimi En Güzel Nasıl Olur?

Yurtdışında Eğitim
24 Aralık 2021

Yurtdışı Eğitimlerinde Vize Almak Ne Kadar Zor?

Yurtdışında Eğitim
24 Aralık 2021

Polonya'da Eğitim Almanın Avantajları

Yurtdışında Eğitim
24 Aralık 2021
wp