Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

İngiltere'de Geçen Dolu Dolu 8 Hafta..

Genel 29 Ocak 2022
İngiltere'de Geçen Dolu Dolu 8 Hafta..

Merhabalar, Endless Abroad Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı aracılığıyla 01/07/17 – 28/08/17 tarihleri arasında 1 ay Brighton’da, 1 ay da Londra’da olmak üzere 2 ay dil eğitimi aldım. İki şehirde de Oxford International English Dil Okulunda bulundum. İki şehirde de şubeleri bulunmakta. İlk başta her şeyden önce yurtdışında dil eğitimi almaya karar verdiğimde ve araştırmalarıma başladığımda, karşıma bir sürü danışmanlık firması, ülke ve dil okulu seçenekleri çıkmıştı. Uzun süren araştırmalarım sırasında Gamze Hanım ile tanıştım, beni aklıma takılan her konu hakkında bilgi sahibi yapabilmek için elinden geleni yapıyordu ve her ne kadar çoğu acenta aynı fiyatı versede, farklı ülke, okul ve konaklama kombinasyonlarında, en iyi fiyatları bana sunuyordu. 

İngiltere’ye gitmeye kesin kararımın ardından, şehir bakmaya başlamıştık. Bu konu gerçekten benim için çok zor oldu ve seçim yaparken çok zorlanmıştım. Yaz mevsiminde gideceğimden dolayı sahil kısmını tercih etmek istedim ve kalabalık şehirler olmasını istedim, iki seçeneğim vardı, Brighton ve Londra.

Araştırmalarım sonucunda Londra’da çok fazla yerel halk bulunmadığı için Brighton dil eğitimi açısından daha yakın geliyordu. Yine araştırmalarım sonucu,  Brighton’ı çok güzel bulmuştum her açıdan ve buraya gitmeye karar verdim. Bir diğer düşündürücü şey ise konaklamaydı ve hem daha uygun hem de dil açısından daha geliştirici olacağını düşündüğümden aile yanı konaklamayı tercih ettim. Bütün işlemler kısa süre içerisinde
Endless Abroad yardımıyla halloldu ve vizem onaylandı.

Endless Abroad aracılığıyla gitmek istememde ki en büyük etkenlerden biri de, Londra’da bir acentalarının bulunmasıydı ve bence bunun faydası gerçekten oluyor. Orada herhangi bir sorun ile karşılaşmam durumunda yardım alabileceğimi söylemişlerdi ancak hiç gerek duymadım çünkü Gamze Hanım ile bütün sorunlarımda hiçbir sorun yaşamadan telefon üzerinden çözüme ulaştık. Ancak yine de yaşadığınız yerin yakınında yardım alabileceğiniz bir kurum olduğunu bilmeniz, çok rahatlatıyor. Brighton’da konaklayacağım aileye yerleştim ve dil okulumda eğitim almaya başladım. Kaldığım ev okula, okul merkezde bulunduğu için aynı zamanda okula yaklaşık 25 – 30 dk otobüs mesafesindeydi.

Londra’yı 2. haftamda ziyaretimin ardından, çok hayran kalmamın desteklemesiyle, 2. Ay’ıma (1 ay) Londra’da devam etmek istedim. Gamze Hanım’la iletişime geçtim ve her türlü yardımı sağlayarak, okulumla iletişime geçti ve çok az bir ücret farkıyla, Londra şubesine geçiş yaptım. Konaklamam yurt şeklinde oldu Londra’da ancak neredeyse aile yanı konaklaması fiyatınaydı ve yurdum gerçekten şahaneydi. Londra, hem yaşam konusundan hem de okulun verdiği eğitim konusundan beni daha mutlu etmişti.

Bu 2 aylık süreçte, gerek ilk ay ki beni sürekli telefon yoluyla, herhangi bir sorun olup olmadığı ve memnun olup olmadığım hakkında ilgisiyle, değişiklik tercihimde her konuda bana olan yardımı ve ilgisiyle, dönüşüme kadar ve hatta döndükten sonrada beni gerçekten, Gamze Şen Hanım ve Endless Abroad ekibi her zaman mutlu ve memnun etti. Her türlü sorunumda yakından kısa süre içerisinde yardımcı oldular. Kendilerine tekrar buradan teşekkür ediyorum.

Sizde İngiltere yüksek lisans, üniversite ve Lise okumak istiyorsanız tek yapmanız gereken Endless Abroad ile iletişime geçmek olacak.

 

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp