Endless Abroad indirimli kampanyalarından sms veya mail yolu ile bilgilendirilmek istiyorum. KVKK Aydınlatma Metni ni ve Gizlilik Politikası nı okudum, kabul ediyorum.

Endless Campus 2017-2018 Liderlik & Yurtdışı Eğitim Kampı

Duyurular 18 Ekim 2019
Endless Campus 2017-2018 Liderlik & Yurtdışı Eğitim Kampı

14 Eylül Perşembe – 17 Eylül Pazar tarihleri arasında, 5.’sini düzenlediğimiz La Blance Island otelde 3 gece 4 gün süren Liderlik ve Yurt dışı Eğitim Kampı gerçekleşti. Kampımıza 100 ün üzerinde liderimiz katıldı. Kampımıza ayrıca yurt dışından 17 kurum ve 5 konuşmacı katıldı.

Liderlerimiz hem kendi yurt dışı planlarını yapma fırsatı buldu hem de yurt dışının avantajlarını, nasıl gidildiğini yurt dışında onları hangi sürprizlerin beklediğini olumlu olumsuz durumlar karşısında nasıl bir yol izleyeceklerini öğrenmiş oldu. Ve okullarına döndüklerinde arkadaşlarına anlatacakları bol bol anı ve bilgi biriktirdiler.

Konuşmacılardan Ataman Özbay, Devrim Aksu, Emre Gökşin, Mari Camgöz Pektezol ve Volkan Akay; hayat hikayelerini, tecrübelerini ve bilgilerini liderlerimizle paylaştılar, liderlerimiz bu şekilde kendi kişisel gelişimlerine yön verme fırsatı yakaladı. Ve Liderlerimiz 3 gece 4 gün boyunca eğitimlerin ve seminerlerin yanında her şey dahil bir otelde tatil yapmış oldular, 2017-2018 sezonuna dinlenmiş ve bilgilerde kuşanmış olarak hazır hale geldiler.

İlgili Blog Yazıları

Uzmanlarımızdan İpuçları

wp